Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svammelman, Schassen, Nollan och Knasen

 

 

Ettor och nollor

otal tal i antal men

lämnar inga spår

såsom gravyr på vinyl

och ord huggna i porfyr

 

hackar till ibland

minns skrönan om konstnärens

vackraste bilder

på en soldränkt strand innan

vågorna tog dem till sig

 

förgänglig är vår

tid på jorden binära

tal kommer dö ut

långt före allsköns musik

konst och de skrivna orden




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-05-27 13:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hm hällristningarna finns ännu !
2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP