Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tills dess motsatsen är bevisad...bagatell

 

 

Tanken skenar när

hypotes blev teori

och evidens till

en sanning far de lärde

med lögn sanna mina ord




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 300 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-05-27 14:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP