Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en ny diagnos, MMA?

 

 

Solen har sin gång

Selassie lejonet av

Juda liksom Bob

Marley döda Zlatan

har kvar en sista säsong

 

inget varar för

evigt lejonen jagas

på savannen dör

hoppet om en planet där

vi lever tillsammans i

 

fred och frihet i

solidaritet där krig

svält och plundring har

blivit en historisk myt

drömmar är en rättighet




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 191 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-05-27 21:12



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
vi behöver få drömma
annars inget hopp eller tro
har med levandet att göra

2018-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP