Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-03-23 20:55 av the wildcat (medlemsid: 79522)


SOVARO



du ska sova lugnt nu
kudden är gjord för dina drömmar
rummet är fullt av havets vindar
bländvita segel flyger genom natten
Brusande susande sjunger vågen mot stranden
känn doften av fuktigt gräs
som sveper in i rummet
gardinen fladdrar i månens strimma
du är och förblir densamme,
ingenting är främmande och kallt
fastän regnet slår mot rutan
faller över trädens gröna hav
på ängen blommar den röda vallmon
i ett flammande hav
Som tända ljus
lyser dagen natten
du ska sova lugnt nu
kärleken vilar vid din sida




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2018-06-01 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP