Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
egenmålad sten


LYSKRAFT



tänk ändå
vad ett gott samvete
betyder för sömnen
rosiga kinder
sol över duvblå himmel

tankens flykt i rymden



såg på nyhetsappen
SOLKURVOR
stoppar tågtrafiken stockholm-göteborg

det extrema majvädret fortsätter i början av maj
morgonluften lättare andas 17 grader


morgontidig får arbete gjort
siesta när värmebaronen slår näven i väggen





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 589 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-02 08:36



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) det är härligt
2018-10-31
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP