Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#Reportage lite medtagen av värklighet lämnar några rader om Bavaria på dagordning.


"De rika är de som har riktiga vänner"

 

*I Bavaria krävdes men det är inte obligatorisk på alla institutioner  ska ha Jesus Christy symboler affischeras  vid entré  på fastigheter,   landet är stark trogen till sina kulturella värdigheter och mycket pedantisk och rik utövaren av sina traditioner.

Men nu när visa länder i samma Cristina Europa lutar sig mot muslimsaka kapital i ombyte av befolkning och bygga moskéer åt dem och lämna territorier till eget styre utan insyn av nativ nationell befolkning, viskande och med en blinkning i ögonvrån inbjuda  läsa på sina läppar: så som i dit land Sverige!

 Bavaria vill visa vad hon står i den tyska staten på karta och  knyter vänskap med i religion och obefläckade traditioner i nöd och lust broderskap.

Påven är också inbjuden hälsar hem för att han härstamma från Bavaria.

 

"Bavarias Land tagas mor" bjuds in av Rumänska president Klaus Johannis som dekorerade det bayerska parlamentets president, Barbara Stamm, på fredag med de rumänska styrarnas order som chef befälhavare i Rumänien. 

Relation: Låt oss rumänska-tyska Barbara Stamm har en solid, politisk karriär, byggd med egna ansträngningar och upprätthållit i nästan 50 år sedan hon bestämde sig för att engagera sig i det politiska livet och bli medlem i Christian Social Union 1969.

 

 

Nu vänder jag mig, till polis om presidenten i delstaten Bayern! undersökning  med en portfölj frågor om Distinguished Mrs. Barbara Stamm som  säger: och hennes motto är:  "De rika är de som har riktiga vänner"

Damen förklarade år 2000 att hon har förlorat sitt hjärta i Rumänien sedan 1990,

och 100 besök de har gjort till det land och de många aktiviteter och humanitära projekt främjas över hela Rumänien, särskilt i Bihor, Botosani, Iasi, Ilfov, Neamt, Timis och Tulcea "

Projekt gynnade främst barn, kvinnor och ungdomar som behövde hjälp.

Lojalitet upprätthålls, vänskap upprätthålls och vi gläder oss åt det! "

"Moderen till den bayerska landtaggen"

 

 

För första gången i kontakt med de socialt glädjande sociala realiteterna i Rumänien valde att inte vara likgiltig. Tvärtom har hon varit involverad alltmer aktivt både i mycket konstruktiv dialog som hon hade genomgående på alla politiska nivåer och centrala och lokala myndigheter, samt projekt som genomförs av "Bayerische Kinderhilfe Rumänien eV", som bygger på excellensen  initiativ redan 1991.

Nu tilldelas stjärna av en långsiktig partner till Rumänien ställning regeringens representant bayerska relation med Rumänska land, liksom ordförande i Stiftelsen för social Rumänien-Bayern;




Övriga genrer (Essä/Recension) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 403 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-02 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP