Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Värmebölja

Solen värmande
Temperaturen stiger
Skuggan letas upp




Bunden vers (Haiku) av Per Drysén
Läst 189 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-02 14:19



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Ja, när t o m ens egen skugga svettas behövs mycket skugga. ;)
2018-06-02

  Larz Gustafsson VIP
Definitivt.
Ju mer skugga, desto bättre.
2018-06-02
  > Nästa text
< Föregående

Per Drysén
Per Drysén