Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vaken jagnade

Vad glad jag blev idag när vak jagnade och hörde kvittrarna fågla. Lyset solade och visaren tempererade 22 grader. Ute på Vägkumlan bilade körarna och en brumma humlade törstigt med en nyss lupinerande utslagen. En kvinna gick förbi och såg blomstrande på mej som om hon hade lust att pollinera.
Vilket känn fröjde mej när fröken ring honade och gavdelade om tid för stugning av nya visan. Jag minns den ljuva tiden, jag minns den som igår. Min pitt var liten och hade inget hår. Nu har den vuxit till sej och skaffat sej peruk, sträcker sej för Damer och kallar sej herr kuk.




Övriga genrer av Johan Bergstjärna VIP
Läst 266 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-03 12:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johan Bergstjärna
Johan Bergstjärna VIP