Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

otroligt älskade klokuggla



under en flyende sekund
sitter jag och betraktar världen
känner tystnaden vandra i stickade sockor
söker det meningsfulla
i det meningslösa eller omvänt
hör till slut hur blåmesen
fyller tystnaden med sitt konstlösa
alldeles helt naturliga tilltal
liksom livet
ser hur dagen
öppnar sina händer
mot ljuset







Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 452 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-03 20:47



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
att vila tankarna vid ger harmoni
2022-02-24
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP