Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


SJÄLEN



mitt liv är förvandlat
himlen är skymd
ditt ansikte fyller dagens rymd
jag ser hur din vackra själ lyser

du står alltid på en strimma av ljus

tröttheten släcker min lampa
bäddar min säng
tårar broderar min kudde
över timglasets väg
om
och om igen

Har lärt mig
den sanna kärleken är tidlös
och gränslös

värd att dö för





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 234 gånger
Publicerad 2018-06-04 20:39



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Förfärligt allt kram
2022-07-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP