Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



styrka



är att våga vara beroende
av varandra
visar känslomässigt mod
och själslig styrka
du får en vän för livet
när du vågar odla kärleken

växa stark
oändligt nära


allt vi delar förenar oss
som barken till trädet




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 324 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-04 20:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP