Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


en fjärilsvinge skör



tänk ändå så kölden kryper in under huden
då jag ser svart på vitt
orden på papprets himmel
fann det jag saknade
känslan som berör

så begåvad du är med penslar av guld
ockra och aqua

visste det satt annan person
på stolen stoppad
av silkesfjun
skrev orden in på sidan
tänk hörde det var en annan röst/flera
i början var det orkesterdirektören

fågelinfluensan och spindelben
grymheten har två namn/Isdrottningen

Grubblar över om ens ett korn sanning finns
i lögnarens öga
alltför många umgås med de redan döda
och smittats av farsoten

Genom god min i ett alltmer elakartat spel
är det nödvändigt att i spelet föra in nya vindar
bland värnlöshetens brickor gentemot vargspelet

ett nytt mått av kärlek för att överleva




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 243 gånger
Publicerad 2018-06-04 21:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP