Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 





Hjärtefröjd



i nattens mörker
brinner dina ord som ett diadem
över min panna
O, som de lyser natten
klarare än himlens stjärnor
brinner i min själ





Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 364 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-05 14:23



Bookmark and Share


    Peter Söderqvist
Härlig text som verkligen får orden att lysa.
2018-06-05

  AKT VIP
Vilka underbara formuleringar! Jag tackar för tillfället att kunna läsa dem.
2018-06-05

  Jeflea Norma, Diana. VIP
Vet du, Det är stor symbolisk konst du skapade! "Hjärtefröjd klokuggla"
Ord kan tolkas eftersom men var rädd om det originalet. Konststycke. Det är lika stor som norska ”Skriket AV Edvard Munch.
2018-06-05
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP