Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
5-7-5


Agnet Senryu



Schackspel en konstart
totalt värdelösa drag
om inget nappar




Bunden vers (Haiku) av morgonstjärna VIP
Läst 329 gånger
Publicerad 2018-06-05 21:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2024-02-05

  morgonstjärna VIP
--
2022-08-30

  morgonstjärna VIP
ja ändrar arbetssätt <3
2020-03-19
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP