Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingressen sägs vara till för att beskriva något. Men låter sig en kyss alls beskrivas? Har försökt mig på det då och då, snöpligen kommit fram till att 'egna erfarenheten' låter sig som bäst tala. Vy från mitt håll sett, i metropolen Karlstad.


Under Petra's strövtåg i solen





Allt mera talas det om kramens
allra mest kära kusin, kyssen. Och
då kommer en till slutsatser av
olika slag, tanke blir ibland till

handling. Ibland stannar det
dock vid tanken. Som nog lyder.
'Kunde just tänka mig det'.
Kyssar är populära. Individer

tycks ägna sig åt sporten vid
alla tider på dygnet, människor
såväl som djur. Även i den mer
fiktiva världen är det som om

individer söker ta medalj och då
'går för guld' i var sådan tävling,
som om det vore prisutdelning
kort därefter även. Själv kan jag

inte längre förtära dem i choklad
eller annat godis, kola exempelvis,
får helt simpelt hålla till godo med
'äkta vara'. Så det kan bli, trots allt.




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 361 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-06 00:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP