Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stekt eller levande ännu en hälleflundra, kan få en poet att smått undra, skall en mätta matsäck, efter pengar som löpa häck, kanske festa högt och med kanon även dundra? Som du ser är bilden tagen på Fridhemsplan i huvudstaden.


Dagens rick 2018 06 06 (II)



Även van tro är ett sätt att tro,
en vandrare kan ock ha sin sko,
en makare sin givna läst,
liksom ryttaren sin möjligt ridna häst,
skor sig kanske på att prata omkull vart sto...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 303 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-08 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP