Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


människofjäril



liksom en droppe ljus
i rådjurets öga
lever vi
faller som lövet trädet mot marken
halvvägs förvandlas vi
lyfter i anden

fjärilen stryker puderrand
över kinden
lyfter med vinden

i livets sköra nu




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 240 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-06 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP