Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömfångare


om vi ska fånga våra drömmar
måste vi öppna dörren
fattig och arm blir själen
ingen ljusglimt den får
öppna dörren släpp in solen
se hur den svänger med kjolen
nu bär solen sin vackraste dräkt
vandrar leende över skogen
ger oss soldroppar med fingrar av guld
drick morgonens kopp till randen full
en önskan från själen
du är värd allt gott i världen
all den lycka du kan få
älskade klokuggla




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 459 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-06 17:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP