Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DIMMAN



sorgkantade kläder
sorgtråden
som vibrerar i dimman
av svek är jag mätt
men inte på detta sätt
serverats till middag och efterrätt
i stunder som dessa...
tystnadsplikt? = osanning
sanningen = naken

lilla svarta hjärta ett slag varje natt
och du fortsätter att slå

värmer mig
över dina ärliga ord
och över vännernas eld
Vill vistas i landet där godheten bor
har den helt kvävts under

nutidens aska?




Fri vers (Modernistisk dikt) av morgonstjärna VIP
Läst 310 gånger
Publicerad 2018-06-07 15:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP