Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET JAG INTE VILL

ibland när jag gör det jag inte vill

så kommer bedrövelsen

och fienden tiger inte still

han slår med fördömelsen

då tar jag min tillflykt till Din famn

då flyr jag till nådens tron

ty Golgata täcker min synd och skam

jag är en försonad person

 

i kraft av det blod som har utgjutits

för mig på det kors som blev Ditt

är jag född på nytt, en ny skapelse

och hjärtat har blivit fritt

nu lever ej längre mitt gamla jag

det korsfästes där med Dig

så jag tågar glad mot min morgondag

för att Du har rättfärdiggjort mig

 

 

LARZ GUSTAFSSON 7/6 2018

https://www.youtube.com/watch?v=LQrhntESvjg

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 296 gånger
Publicerad 2018-06-07 16:28



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Trots att jag inte är troende så gillar jag texten, kan inte peka på direkt vad men nånting fångar verkligen.
2018-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP