Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto älskade klokuggla . den ende jag tror på :)


glädjen klokuggla :)



även om molntappar är grå
tänk liksom så
det finns en glädje som går i lappade skor
det finns en lycka som visslande far
från träd till träd i morgonvinden
även om molntappar är grå
så lyser solen genom ändå
det börjar så smått
trevande solfingrar letar
driver till sist molnen bort
häpen står dystra skogen
när solen börjar att le
och humlorna besöker krogen

knopparna öppnas och ljuset ser
det gråtmilda regnet
gnistrar vänligt över skogen
då är livet ändå skönt
med allt som knoppas och blir grönt

Livet glöder
som en droppe kåda i solen




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 337 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-07 21:59



Bookmark and Share


  AKT VIP
Ja, det levandegjorda livet syns där man minst anar dess förekomst.
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP