Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Lyssna på dina egna ord


Skrivråd

Musikaliteten och rytmen i en text betyder mycket för begripligheten. En fråga om
läsförståelse. men också en fråga om örats njutning.
En omusikalisk text blir lätt obegriplig.
Om man lyssnar på sina egna meningar hjälper det till att undvika tvetydigheter. Då kan det inte bli en trappa med såphala steg.
Annars är det lätt hänt, om man glömmer bort att lyssna.




Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 228 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-06-08 16:14



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Så sant skriftat!
Frödings musikaliska
Dikter lever klangfullt
än!
;}
2018-06-08

  Marita Ohlquist VIP
Intressant det här!
Jag brukar läsa min texter för att se om ögonen och öronen trivs tillsammans!
Publicerar och inväntar läsarnas ögon och öron.
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP