Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är...bagatell

 

 

Det finns en tanke

bakom det som inte sägs

tystnaden tiger

still om sveket får ta plats

finns ingen tid att leva

 




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-08 19:12



Bookmark and Share


  Viksten
Härlig text
Jag bugar
2018-06-08

  morgonstjärna VIP
hm bra skrivet

2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP