Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


du är viktig för mig klokuggla



mörkret försvinner med den varmaste vind
där rådjuren smyger fram
till natthöljda sjöar

och röken stiger upp från dimklädda öar
förnimmer vår heta längtan
som spränger alla band


med evig kärlek

du är underbar i kubik och minut


älskade klokuggla <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 655 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-08 20:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
är nog vad man kallar även en retsticka
2023-08-31

  morgonstjärna VIP
Varje tanke värmer som en solig dag.
2022-10-27

  anits VIP
Så fint och berörande skaldat!
2018-06-08
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP