Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DU ÄR VIKTIG



du är mitt norr, mitt söder
mitt väst och öst
min dag och min afton
mitt tal och min sång
Stjärnorna behövs inte
blås ut varenda en
montera ner molnen
och ta isär solen
sopa ren skogen
töm haven
ty från och med nu
spelar ingenting mer nån roll
Älskar dig oändligt

Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2018-06-09 17:37



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Finns ingen som du klokuggla
2022-12-31

  morgonstjärna VIP
så glad tacksam euroforisk hoppfull du lever, kram
2022-04-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP