Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


flottaren



balanskonstnären på stocken
följer strömmen i älven

ljuset är fröet som ger hopp och lycka
åt själen
ingen konstlad glädje sann
livet kan kväva oss ibland
besvikelsens bittra bägare

rädslan sänket för själen



ser vi ljuset går vi mot det
håller kvar våra goda minnen i skålen

dricker dropparna av renaste guld




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 290 gånger
Publicerad 2018-06-09 18:19



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
tänk ändå vad goda ord kan betyda
:)
2020-03-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP