Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solvinden


nu mörknar världen men börjar åter att lysa då himlen blivit sedd
Öppna ögon ser solvinden utanför vårt fönster
ta av yllekoftan känn kärleks värme regnar över oss
se handen som återger livet till smulten jord

Världen kretsar kring solen i sin egen rymd
varken ljuset som faller över oss eller mörkret är utsägbart




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 297 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-10 11:44



Bookmark and Share


  catharina.jerbo VIP
Oj! Ord som rusade rakt in och öppnade något vackert! Vilken underbar behandling av ord.
2018-06-10
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP