Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 



vita fåglar - klokuggla


Även om det skymmer finns inget mörker
nära den porlande källan
eller flodbädden vid havet
dagen lyfter sina tankar som svalor
kvällen kommer som en välkommen gäst
från fjärran länder
Vem samlar på ljus
Vem droppar pärlor i våra händer
Vi bär på det värdefulla inom oss under ytan
ser ditt inre ljus hur det brinner med klar låga
Ingen skugga är din kappa
släpandes mot mattans fotavtryck

Elden är kärlek som lyser i dina ögon
och vita fåglar flyger i ditt bo




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 343 gånger
Publicerad 2018-06-10 16:27



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
absolut nu går jag ut i solen
2022-07-10

  morgonstjärna VIP
Citerar
2021-09-30

  morgonstjärna VIP
som att byta sorgkläder till en blommig sommarklänning
2021-04-25
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP