Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjens frön

 

med all vår styrka och ömhet

beskydda glädjens frön

alla de små och sköra

de som dagarna vill beröra

skimrande dagar av ljus akta de små som niger

bland mossornas famn

på vingliga ben räcker de fram ljuset

lyser bland skuggornas grenar

det livgivande ljusa fött ur solgudens arm

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 305 gånger
Publicerad 2018-06-10 19:55



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:)
2022-07-04

  morgonstjärna VIP
uppskattar dem ännu mer
dessa gryningstexter
2021-12-17
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP