Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

tystnaden ska tala




jag går genom salar av tid
beklädd med tystnad
ur tid ska födas vår
en blomma ska öppnas

tystnaden ska tala




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 282 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-10 20:06



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
hoppas så
2023-08-04
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP