Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

du vackra själ


kärleksfulla tankar
hjärtat det bankar
du vackra själ som vill andra väl
att gå i samma spår
där andra illa mår säj nej
det är inget för mej
friska vindar sveper
och livet leker
öppna hjärtats dörr
se lyckan kommer då
om inte förr

Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 354 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-10 20:16



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
kärleksfull kram <3
2020-07-01
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP