Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

surfar känslor


Ingenting förvånar mig längre, livet är ibland grått och därpå blått. Surfar i dag på lyckans skumtoppade vågor.
Men så är det, den utsträckta handen i går och sen i dag kommer glädjeruset slag i slag. Känner en enorm tacksamhet. Livet bjuder på så många överraskningar och utmaningar på olika sätt, men ändå blir det till sist rätt! : )

Det påminner mig om konforismen, alla vi som går där i samma invanda hjulspår, tills dagen kommer, då vi måste tänka om och inte enbart beklaga oss. Mycket går att förändra om vi bestämmer oss och börjar gå mot den,
Det flyger inga stekta sparvar i munnen på någon oavsett vad vi är.
Lämnat tillbaka husnycklarna och redovisat vad jag gjort under tre 1/2 veckor med vännens hus och 10 katter. Glädjens sångfågel sjöng i mitt bröst efter lovorden, bensinpengar och taikläder.

Attans också, borde nog köpt en lott idag. Men det kunde kanske blivit för mycket glädje, och lyckan bor inte i kapitalet. Den bor i hjärtat.

Som löken på laxen - du mår bättre älskade klokuggla !!

Kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 384 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-10 20:25



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ack ja
2021-03-29
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP