Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En missbrukares vardag

Det är slit och släng
Soluppgång
Du är jävligt bäng
Fågelsång
Upp och jobba
Dagen lång
På kontoret lobba
Sen tända bång
För att stressa ner
Krisens omfång
Slippa tänka mer
Du är blind fast du ser
Du säger att du kommer nyktra till när du träffat kärleken
Du kommer inte träffat kärleken förrän du nyktrat till




Bunden vers (Rim) av Lily-Eugenia
Läst 433 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-12 08:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lily-Eugenia
Lily-Eugenia