Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ingår i en serie, opublicerad i sin helhet ännu, om än spridda delar ur denna serie smitit ut här och där. Omskrivningar för det som länge varit på 'allmänhetens läppar' en tid nu och då. Bara med högst egna versioner som utbristande.


Det värsta med Torkel… (II)





…är att en aldrig kan vara säker på att det han yttrar är en sanning, en tänkt sanning, tänkt ut av hans eget huvud eller ett citat som kan vara tretusen år gammalt eller något han hörde som replik för någon vecka sedan i något som helst sammanhang.





(Som du ser föreställer bilden en del av Stockholm, strax innan den stora omvälvningen som du ännu kan se spår av blott en 246 år senare. Bara att här, före det som komma skulle, känslan i det fantastiska vilket väl ännu saknas)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-12 11:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP