Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
natten och dagen


vad vore vår himmel



utan en droppe
annat ljus
än det rena klara
Tillsammans föds det underbara
där rymden är djupare
än reflektionen
vårt inre kosmos




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 323 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-12 21:21



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
ibland undrar jag skrev, skriver och ser inte förrän efteråt vad jag menar.
2018-07-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP