Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i dag



var solen på sitt bästa humör
hade rullat ned
den himmelsblåa jalusin
vindfåglar strök över grannens tak
och havet var en glittrande hand
längs himmelens strand

Gräsmattan glimmade
av grönaste klorofyll
bland träden skimrade gyllene tyll

och över blommande buskar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 292 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-12 21:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP