Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


änglabarn


sov i ro sov i ro du lilla
vila kinden mot dina drömmar
dröm dig du får ett hem
där ingen vill dig illa
där handen älskar dig som du är
även när du blivit stor lille bror
kattungar är söta många skaffar dem
tänker inte på deras ögon är bara blå
när de är små stora är de inte lika roliga
ändå dumpas många små lik efter vägarna
säckar hittas med små levande
på soptippen och andra ställen
katthemmen gör ett oerhört förtjänstfullt
oavlönat arbete för rädda liv
en droppe i havet
en dyrbar droppe slumpen räddar
varför frågar jag mig
steriliserar/kastrerar inte snålheten djuren
istället för det som sker varje år

de har råd med dyra resor utomlands
festkvällen på krogen


den som inte älskar djur
som inte lärt sig se att livet är värdefullt
är ingen hel människa

den äter, förbrukar kasserar




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 418 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-13 08:09



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
var man inte ledsen blir man bara tanken över.
2021-10-12
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP