Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

så varm jag blev i solen



i morse frukost slängde ett getöga ut. upptäckte grannen klippte sin häck iklädd vit hatt solglasögon vit långärmad skjorta och handskar. byxor ja något grönt med fickor på.
det blåste litet såg jag noga handen arbetade. sände en tanke uppåt tack klippte den svåra sidan i går. jaga löv längs gatan är värre än jaga soptunnan när det blåser. men ska fortsätta grässidan i dag vara aktsam om aroniabären som är många i år.

med en suck fortsatte jag mumsa på frukosten. visste jag måste klippa en gång till efter skörden det sägs inte förrän efter midsommar ska man klippa fast i år är vädret helt i olag. växtligheten brukar sakta farten.
mitt i tankarna dök då texten upp krafsade ned några stolpar och sen stolpade jag upp till arbetsrummet och kickade in texten. tog ledstången ned och gjorde mig i ordning åka ut med kattmaten till räddningsuppdraget. jooo men visst R var hemma i dag och blev lättad. vi ska ta en fälla nästa vecka.
mellanlandade hos en växt några plantor vita kungsljus. hemkommen mat och litet skriva igen och sen ut. efter dusten med häcken i värmen var jag het som en kamin.
inte märkligt människor tar siesta mitt på dagen när temperaturen blir hög. att arbeta i solsken gör människor trötta.
förstår solhatten bättre och långärmad vitt. :)




Prosa av morgonstjärna VIP
Läst 362 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-13 19:31



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
2018 då var jag kattvakt under sommaren och alla valsedlar delades ut valår, fall operation 13/12 händelserikt år
2021-03-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det är varmt i solen, men i skuggan kommer myggen...svårt att veta vad man ska välja...:-)
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP