Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

strimman



du av kristall boren
och på detta tunna navelrep
dinglar på strået
livet och sista andetaget hänga
rena klara himmelsdroppe
stråets böjda båge
ger livet åter




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 345 gånger
Publicerad 2018-06-14 09:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP