Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DISCO II


O, gnistrande liv
du trollbinder mig
med dina ständigt
nya betydelser
läser daggens spår av en fot
lyssnar till trädens andetag
tystnaden berör sinnet
mer än musik

genomträngd av ljudet från bergens
blåskimrande vaggande vind
och din stämmas viskning
bland susande björkens löv











Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 329 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-06-14 19:58



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Naturen är bara så behövd och vacker text

för min tanke till Där björkarna susa av nån anledning
2018-06-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP