Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-01-17


minnesbanken



fönstret stirrar tankfullt ut i mörkret
lampan spinner tyst ljustrådar
medan tatueraren etsar fågelns
gröna fjädrar på låret
försöker yogaandas biter ihop
ignorerar svetslågan
tankarna vandrar ut i mörkret
oron en klump i magen
undrar vad du gör hur du mår
Det är inte frågan om att göra det svårt
då talade vi öppet med varandra
Nej, det ligger en hund begraven, men var?

När jag går ut från studion slår kölden
emot mina kinder, det är kolsvart ute

När jag kom stod måsar på
den blankpolerade isen nära kajkanten
tjocka vassruggar stack upp ur istäcket
längre ut fanns öppet vatten
som strömmade förbi ut mot havet

Bilen startar snällt jag kör hemåt
stannar vid rödljuset tänker

Jag är inte rädd för fysisk smärta
bara oroar mig för dig




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 486 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-06-14 20:13



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
många år
2022-02-15
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP