Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

då jag läser en text


ger det en inblick i en själ
jag blir ordlös när jag möter den
då tonen stämmer
hör musiken mellan bokstäverna
känner doften av en människa

din vackra själ lyser av ditt inre ljus
saknaden droppar i händernas skål
lägger kinden mot dina ord
saknar dig oändligt
visste inte saknad kändes
minns du så lätt allt var då

vi såg porten till Evigheten
satt i ett öga
och iakttog snöblommorna
hörde fåglarnas sorglösa sång
minns du orden
kommer du?

Oroa dig inte - jag finns ännu
du lever under min hud


Kärleksfulla kramar <3




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-14 20:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Fint skrivet...ord betyder något...
2018-06-16

  AKT VIP
Vackra och längtansfyllda ord av saknad.
2018-06-14
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP