Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Om du inte kan hitta en osthyvel att köpa i landet, eller på det riktigt stora möbelvaruhuset..., så betyder det ofta att osten, politiken eller korven skärs med 'något annat'...


Dagens tanke 2019 03 15




Om det nu är så att korven ofta har två ändar,
vem är det som bestämmer
mängden början och slut,
tjockleken, längden eller ens om resultatet
kommer att bli en storsäljare.

Det kan ju tänkas av korven får formen av
ett bakverk, om det är en produkt
tänkt att tillverkas hemma,
konsumeras hemma
och inte alls ses som till försäljning någonsin.




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-08-16 08:36



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Jag brukar göra korvbullar,
2018-08-17
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP