Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Ta inte allting bokstavligt


Oförmåga att prata om känslor

Hur kan det komma sig
att den äldre generationen
födda på 30-talet
inte kunde prata om känslor?
Själv fick jag höra
när jag flyttade hemifrån
att den enda skillnaden
när jag var borta
var att det gick åt mindre ost
Jag tog det bokstavligt
ansträngde mig för att hålla mig borta
för att inte belasta hushållskassan
Ett stort missförstånd
mina föräldrar ville visst ha mig hemma
åtminstone på besök varje jul och påsk.




Prosa (100-ordare) av Ingegerd svedin VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-06-15 19:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingegerd svedin VIP