Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Leopold Staff Översättning från polska Al


En stund

visst förbigår den

så vad?

det tillhör stundens lott

nyss var den min och redan herrelös

som molnens ringa alster

 

även om allt ändras evigt 

 och ett ögonblick inte minns

de andra ögonblicken

 ändå badar alltid i sjöarna

både stjärnor och flickor

 

 




Övriga genrer (Översättning) av alicja lappalainen VIP
Läst 207 gånger
Publicerad 2018-06-16 15:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP