Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Årsvis


Återtagandet
bak ryggen på roddaren;
åren, årtagen.








Bunden vers (Haiku) av Jan Widströmer VIP
Läst 366 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-06-16 16:27



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Bra lek med dubbeltydigheter.
Fin haiku.

2018-06-18

  Eva Langrath VIP
En text som ger mig en känsla av eftertänksamt hopp. Väg tillbaka.
2018-06-16

  ResenärGenomLivet VIP
Tänkvärt...en liten bit i taget...
2018-06-16
  > Nästa text
< Föregående

Jan Widströmer
Jan Widströmer VIP