Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Eget foto


Natt av hudlös trånad

Saknaden,sorgen,vemodet
Längtan efter dig och mig
Klibbigt fäst vid färglöst bladverk
diande sinande spenars sötma
Söndriga sjok av stoftflagor kastar skuggor över våra:
Öden,kvarlevor,eftermälen
Natt av hudlös trånad och iskall rymd
Bulbus occuli (längtans blå)
liksom studentens framtidstro, når ända in i
krematoriets innersta glödheta rum






Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-06-16 20:09



Bookmark and Share


  Gunnar Hilén VIP
Aaaaa
2018-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP