Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det regnar 13 grader i natt. Regnkläder i morgon. JORDEN ANROPAR halleluja!


känslan som lyfter




trädgården
en ledsen ruin klädd i trasor
fem måsar tecknar tysta mönster
över den gränslöst gråmulna himlen

då bryter ljuset fram
jag seglar i skyn bland svävande moln
jag den tredje måsen
prövar vingarna
svävar i frihet under himlen
i frihet
säg inte jag är en fågel
säg inte jag är ett moln

jag är blott en känsla
som lyfter av orden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 252 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-06-16 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP