Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

senryu - längtade regnet



längtade regnet
men var så tankspridd, glömde
tvätten kvar ute




Bunden vers (Haiku) av Annaemi VIP
Läst 390 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-06-20 11:29



Bookmark and Share


  Ronny Berk
efter regn kommer solsken !
2018-06-24

    ej medlem längre
Lätt hänt. Men tvätten fick ju på så sätt en extra sköljning:-) Rolig vardagspoesi
2018-06-20
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP