Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våra 40 år

... många dagar av ömhet,

allt har inte gått som på räls

och om jag frågar dig hur du tycker att vårt gemensamma liv har varit kommer du inte att säga "vackra ord",
du kommer möjligen att le och säga att det har varit så besvärligt...

värmen i din ögon
säger något helt annat...








Prosa av Cikoria Blå VIP
Läst 193 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-06-17 20:59



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Lättsamt bra skrivet och med känsla.
2018-06-18

  Öknens Ros VIP
starkt att hålla ihop så länge, i både med- och motgång.
2018-06-18
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP